Vacatures TMC Woonwinkels

Met vier woonwinkels, een project afdeling, een logistiek centrum en een uitvoerende afdeling biedt TMC Woonwinkels werkgelegenheid aan ongeveer 90 personeelsleden. Door de verschillende aspecten van het bedrijf wordt er een enorme diversiteit aan functies aangeboden. De functies lopen uiteen van stoffeerder tot planner en van interieuradviseur tot administratief medewerker. Van tijd tot tijd zijn er vacatures omdat een extra paar handen nodig zijn of dat er vervanging gezocht wordt voor een bestaande functie.

Wat maakt werken bij TMC Woonwinkel zo leuk? TMC is een echt Zeeuws familiebedrijf en wordt op dit moment gerund door de tweede generatie. De organisatie is, door de diverse afdelingen, veelzijdig en dynamiek. Daarnaast werken wij vanuit onze vijf kernwaarden. Wij geloven in een sterke en jarenlange relatie tussen de werkgevers en werknemers. Daardoor zijn wij altijd opzoek naar de beste talenten die Zeeland te bieden heeft. Heb jij zin om bij TMC te werken en wonen leuker te maken voor onze klanten? Bekijk dan de onderstaande vacatures. Zit er geen geschikte vacature voor jou bij, maar wil je toch graag bij TMC Woonwinkels werken? Stuur dan een open sollicitatie naar directie@tmcwoonwinkels.nl.

Stoffeerder

Stoffeerder gevraagd! Wij zijn opzoek naar een ervaren stoffeerder met een goede instelling!

Je beschikt tenminste over:

- Geen 8 tot 5 instelling

- Meerdere jaren ervaring als stoffeerder

- Rijbewijs B

- Voltijd (40 uur) inzetbaar

Stuur je sollicitatie naar Dhr. J. Witte via het volgende e-mail adres: directie@tmcwoonwinkels.nl.

Leerling Stoffeerder

Wij zijn opzoek naar jou! Een gemotiveerde aanpakker met een gezonde werkinstelling:


Voldoe jij aan de volgende eisen?

- Goede communicatieve vaardigheden

- Geen 9 tot 5 mentaliteit

- Leergierige houding

- Enthousiast

Onder begeleiding van een ervaren stoffeerder leer je het vak verstaan.


Enthousiast? Reageer door een mail te sturen naar Dhr. J. Witte via het volgende adres directie@tmcwoonwinkels.nl

Open sollicitatie

Werken bij TMC Woonwinkels is hard werken, een doel voor ogen hebben en ervoor gaan. Het doel van TMC is Wonen Leuker te maken voor onze klanten. Denk je dat je hier een bijdrage aan kan leveren? Stuur dan een open sollicitatie naar directie@tmcwoonwinkels.nl. Als we een geschikte vacature voor jou hebben en als wij ervan overtuigd zijn dat je een geschikte kandidaat bent, dan nemen we contact met je op.

Blijf op de hoogte van de vacatures en meer nieuws over TMC Woonwinkels!

inschrijven nieuwsbrief

Wil je de vacatures in de gaten houden? Het belangrijkste nieuws en aanbiedingen van TMC Woonwinkels maandelijks in je mailbox ontvangen? Meld je onderaan de homepage aan voor de nieuwsbrief!

inschrijven nieuwsbrief