TMC Kruiningen, de maatwerkspecialist!


Direct contact met TMC Kruiningen
Toe aan een nieuw interieur, maar u weet niet waar te beginnen? In onze winkel te Kruiningen zijn we gespecialiseerd in maatwerk. We hebben alles in huis om uw interieur volledig af te stemmen op uw persoonlijke voorkeur. Met de formule “Binnenhuisadviseurs” kunnen we alles aanbieden op het gebied van raamdecoratie, vloer –en wandafwerking. Daarnaast hebben we de woonformule “De mooiste woonwinkel”, hierin hebben we zowel een meubel –als een slaapassortiment beschikbaar. Onze adviseurs geven u graag persoonlijk en professioneel advies en maken indien gewenst een 3D voorstelling, zodat u een realistisch beeld hebt van uw nieuwe inrichting.
Direct contact met TMC Kruiningen

Maatwerk

Wij kunnen nagenoeg alle zaken op maat laten maken, zodat u niet beperkt wordt in de mogelijkheden. Alles wordt deskundig door onze eigen mensen opgemeten, gemonteerd en afgeleverd.


3D visualisatie

Wij maken graag een 3Dvoorstelling van uw toekomstige interieur, zodoende hebt u een goed beeld van hoe het er uit zal gaan zien.
Gratis interieuradvies

De stylisten van TMC Woonwinkels gaan graag de uitdaging aan dat zij u oplossingen kunnen aandragen waarvan u echt blij wordt én waarmee u tijd en geld bespaart. Het enige wat u hoeft te doen is 1 uur tijd reserveren en een afspraak te maken. De rest doen wij graag voor u.