Persoonlijk advies, daar hechten we bij TMC Goes waarde aan!

Direct contact met TMC Goes
In onze winkel in Goes vindt u een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, vloerafwerking, wandbekledingen en verf. Daarnaast kunt in onze winkel ook terecht voor professioneel slaapadvies en hebben we een afdeling met kasten die op maat gemaakt kunnen worden. Wij hechten veel waarde aan het persoonlijke contact met onze klanten en onze adviseurs staan dan ook graag ter uwer beschikking voor persoonlijk advies.
Direct contact met TMC Goes

Beddenspecialist TMC Goes

Laat u deskundig adviseren door één van onze slaapspecialisten. Een correcte slaaphouding en een gezonde nachtrust zijn zeer belangrijk. Bij TMC Goes luisteren wij naar uw wensen en adviseren we een slaapsysteem op maat

Verf & Wand

Verf & Wand staat voor optimale kwaliteit, garantie, zekerheid en vertrouwen. Het assortiment Verf & Wand is voorzien van de mooiste kleuren. Samen met onze specialisten maken we de juiste kleurkeuze voor uw interieur.

Buitenzonwering van Luxaflex

Voor elk raam, voor elk terras, voor elke smaak en elk budget is er een oplossing te vinden die in uw plaatje past. TMC Goes is de specialist in regio Goes, Kloetinge en Kapelle. Wij helpen u graag in onze winkel.