Welkom in onze gezellige en complete woonwinkel in Bergen op Zoom!


Bij ons kunt u terecht voor een compleet interieur, naast de meubels van Henders & Hazel hebben we ook een compleet assortiment raamdecoratie, vloerafwerking, woonaccessoires, verf en behang. Onze binnenhuisadviseurs staan u graag bij met het bepalen van uw keuze d.m.v. persoonlijk advies.

Opzoek naar meubels in Bergen op Zoom?

Dan ben je bij TMC Bergen op Zoom aan het juiste adres! In de woonwinkel vindt je een uitgebreide collectie aan meubels van Henders & Hazel. De meubelcollectie wordt regelmatig vernieuwd zodat je geïnspireerd wordt door de allerlaatste trends op meubel gebied. Onze adviseurs kunnen je helpen om de juiste keuzes te maken. We ontvangen je graag in TMC Bergen op Zoom. Hier vindt je de meubels van Henders & Hazel. Ben je opzoek naar XOOON? Dan moet je zeker langskomen bij TMC WoonWenz in Goes.

Henders & Hazel

Het assortiment Henders & Hazel beschikt over meubels die leven aan je huis geven, waardoor je interieur jouw verhaal vertelt. Henders & Hazel geeft je interieur alles wat je nodig hebt om in te leven en te genieten.

Verf & Wand

Verf & Wand staat voor optimale kwaliteit, garantie, zekerheid en vertrouwen. Het assortiment Verf & Wand is voorzien van de mooiste kleuren. Samen met onze specialisten maken we de juiste kleurkeuze voor uw interieur.


Gratis interieuradvies

De stylisten van TMC Bergen op Zoom gaan graag de uitdaging aan dat zij u oplossingen kunnen aandragen waarvan u echt blij wordt én waarmee u tijd en geld bespaart. Het enige wat u hoeft te doen is 1 uur tijd reserveren en een afspraak te maken. De rest doen wij graag voor u.

TMC Bergen op Zoom is de specialist op het gebied van meubels. Kom langs en geniet van het uitgebreide aanbod van de H&H meubelcollectie.