TMC Woonwinkels is dé XOOON specialist in Goes.

XOOON Goes is trendy, opvallend en soms zelfs een tikkeltje eigenwijs. Gericht op een doelgroep die sportief en ruimdenkend is, op zoek naar ruimte en bewegingsvrijheid. De meubelen van XOOON moeten tegen een stootje kunnen, maar tegelijk ook modieus en actueel zijn. Daarom vernieuwt XOOON regelmatig de collectie en gebruikt daarbij de nieuwste trends en kleuren. Deze unieke collectie wordt aangevuld met een geheel eigen decoratielijn en bijpassende accessoires van het merk COCO maison. Of het nu gaat om basiselement in uw inrichting, zoals een bank of eetkamertafel, of om een leuke trendy fauteuil. XOOON biedt complete woonprogramma's aan voor je interieur, waardoor je voor elk soort meubel terecht kan bij XOOON.

De XOOON collectie kunt u vinden bij TMC WoonWenz Goes in Zeeland.

Bekijk en Bestel Online

De hele collectie van XOOON is online te bekijken en te bestellen. Makkelijk om voor het winkelen alvast even te oriënteren. at bijzettafeltje, waar je in de winkel over twijfelde, toch maar wel bestellen. Bekijk en bestel XOOON online of in de winkel!

Inspiratie & Collectie

Helemaal weg van XOOON? Op zoek naar inspiratie? Vraag dan het Lookbook 2017 aan! Boordevol woontips over verschillende woonstijlen en een overzicht van de hele collectie. Bestel gratis via onderstaande link of bekijk hem hier online.

Now or Never Deals

De "Now or Never Deals" zijn tijdelijke aanbiedingen binnen alle productsoorten van XOOON. Bekijk hier de huidige acties en aanbiedingen van de lopende folder. Of online via onderstaande link (ook voor opruimings modellen!).

XOOON Goes bij TMC Woonwinkels

XOOON Goes beschikt over een breed assortiment van meubelen en interieuraccessoires. Bij XOOON zijn verschillende woonprogramma’s te vinden, allemaal met een eigen stijl en volgens de laatste trends. In de woonprogramma’s is er een keuze uit verschillende soorten maten en houtsoorten, hier zijn bergkasten, boekenkasten, eettafels, salontafels en Tv-dressoirs van. In de collectie van XOOON zijn er vele verschillende soorten banken, stoelen, verlichting en woonaccessoires van COCO maison mogelijk. De banken zijn in verschillende soorten opstellingen te verkrijgen, dit is per bank verschillend, kom hiervoor naar XOOON Goes bij TMC WoonWenz. XOOON Goes beschikt ook over een breed assortiment van eetkamerstoelen. Verder zijn er fauteuils, barkrukken en barstoelen te vinden bij XOOON Goes. De verlichting en woonaccessoires van COCO maison maken het helemaal af waardoor het een totaal plaatje wordt met de meubelen van XOOON Goes.