TMC Woonwinkels is dé Henders and Hazel specialist voor de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

Henders & Hazel is het internationale lifestylemerk. De keuzemogelijkheden op het gebied van kleuren en materialen maakt Henders & Hazel tot een compleet en uniek meubelmerk. Het is geschikt voor zowel jong als oud omdat er veel mogelijkheden zijn.

Henders & Hazel creëert een rustgevend en gezellige sfeer waar u zich thuis kunt voelen. Niets is fijner dan thuiskomen en ontspannen in een ruimte die naar wens is. De meubelcollectie van Henders & Hazel wordt compleet gemaakt met een collectie woonaccessoires, wanddecoratie, verlichting en karpetten van het merk COCOMaison. Om al je woonwensen te vervullen met de Henders & Hazel collectie kom je naar TMC Bergen op Zoom en/of TMC WoonWenz Goes.

Bekijk en Bestel Online

De hele collectie van Henders & Hazel is online te bekijken en te bestellen. Makkelijk om voor het winkelen alvast even te oriënteren. Of dat kussentje, waar je in de winkel over twijfelde, toch maar wel bestellen.

Inspiratie & Collectie

Jaarlijks brengt Henders & Hazel een magazine uit met daarin voorbeeld combinaties, tips voor je inrichting en een overzicht van de complete collectie. Bestel de catalogus gratis via onderstaande link of bekijk hem hier online.

Aanbiedingen

Benieuwd naar leuke acties en aanbiedingen die op dit moment gelden? Bekijk dan snel de lopende folder hier! Op zoek naar opruimingsmodellen? Bezoek dan de Henders & Hazel outlet via onderstaande link.