TMC Wonen de Floorfriendly specialist voor de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom


Zojuist nieuwe meubels gekocht? Of juist een nieuwe vloer? Bescherm de vloer dan door het aanbrengen van de juiste beschermpoten. FloorFriendly is een specialist in het beschermen van uw vloer. Bekijk zelf hoe eenvoudig FloorFriendly is. De producten zijn te bestellen op de site van FloorFriendly. Wij verkopen deze producten zelf niet, maar wijzen u wel graag op deze bewezen en effectieve oplossing.

Bescherm uw vloer

Kent u dat gevoel? Pas een nieuwe vloer en algauw een beschadiging in de vloer doordat er geschoven wordt met meubels? Voorkom het door de juiste bescherming van Floorfriendly aan te schaffen. Jarenlang plezier van een goede vloer!

Soorten vloeren

Er zijn diverse vloeren, zoals harde en zachte vloeren. Het is belangrijk om te weten welke vloer je hebt zodat je de juiste bescherming kan aanschaffen. Selecteer je vloer en bekijk welke opties er zijn.

Meten en plaatsen

Zorg ervoor dat de bescherming perfect aansluit op de bestaande poten, door goed te meten. Klik door om meer ionformati te lezen over het plaatsen van de bescherming.