TMC Wonen is dé Caresse specialist voor de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom.


Dankzij de jarenlange ervaring in de slaapbranche en onderzoek biedt Caresse een hoogwaardig slaapcomfort aan. Doordat de producten gedeeltelijk zelf samen te stellen zijn creëert u uw eigen boxspring. Caresse! U ontwaakt vol van energie, een ontspannen lichaam en verfriste levenskracht.

Natuurlijke materialen

Doordat Caresse werkt met natuurlijke materialen wordt slapen pas echt genieten. Natuurlijke materialen functioneren in de zomer ademend en in de winter behagelijk. Zo werkt Caresse met materialen als paardenhaar, kapok (afkomstig van de kapokboom), katoen en latex.

Silver, Gold en Platinum

Het slaapconcept van Caresse beslaat drie collecties: de Silver, Gold en Platinum collectie. TMC WoonWenz in Goes heeft een groot gedeelte van deze drie collecties in de showroom. Kom langs en laat u overtuigen van het hoogwaardig slaapgenot wat Caresse u te beiden heeft.

Accessoires

Bent u opzoek naar een extra nachtkast of voetenbank bij uw Caresse boxspring? Deze zijn apart te bestellen net als losse pootjes en ledlampjes. Voor een volledige ervaring en optimaal slaapgenot besteld u deze bij TMC WoonWenz in Goes. U bent van harte welkom.