TMC Wonen is Tretford specialist voor de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom


Plan afspraak

Tretford maakt al 60 jaar met passie het bekende ribbeltapijt. Een ijzersterk product, gemaakt met natuurlijke grondstoffen zoals Kasjmir geitenhaar en zuiver scheerwol. Tapijt waarin de liefde voor de natuur en het streven naar optimaal woongeluk voor u samenkomt. Dit merk je natuurlijk aan hoe het tapijt voelt.Echt. Puur. Onze tapijten hebben een uitzonderlijk lange levensduur, voelen natuurlijk aan en hebben tal van gezonde effecten op het binnenklimaat van uw woning. Ons natuurlijke tapijt kan in maar liefst 64 sprankelende kleuren worden geleverd.

Plan afspraak

 • Kleuren van Tretford

  Tretford Tapijt is een tapijt van natuurlijk materiaal met een keuze uit 64 sprankelende kleuren. Bekijk deze kleuren en bestel de gratis stalen die u wenst te ontvangen.


  Bestel gratis kleurstalen
 • Van geit tot tapijt

  Tretford tapijt wordt al 60 jaar over de hele wereld verkocht en is in zijn specifieke vorm min of meer een synoniem voor ‘ribbeltapijt’ geworden. Aan dit ribbeltapijt ligt een bijzondere productie- en levenscyclus ten grondslag.

  Lees het hele verhaal
 • Natuurlijk tapijt

  U leeft bewust, u wilt kwaliteit en u geeft om mens en milieu? Deze zaken zijn voor ons prioriteiten. Daarom maken wij vloerbedekking met natuurlijke grondstoffen en gerecyclede materialen.

  Lees er alles over
 • Collectie

  Tretford is verkrijgbaar in banen, tapijttegels enop maat en met de hand gemaakte vloerkleden. Kies voor speelse tegels of strakkebanen of ontwerp uw eigen vloerkleed, rond of hoekig.

  Bekijk de collectie

Bekijk sfeerfoto's in onze inspiratieapp of plan meteen een afspraak met TMC Wonen

In onze inspiratiemodule kunt u aan de hand van mooie sfeerbeelden inspiratie opdoen van deze collectie..

Wilt u liever direct een afspraak inplannen? Klik dan op onderstaand knop "Contact opnemen".