Beddenspecialist TMC is Silvana specialist voor de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom


Contact opnemen

Een Silvana hoofdkussen en een Silvana dekbed voor elk type slaper!

Het juiste hoofdkussen en het perfecte dekbed zorgen voor een goede nachtrust en een energierijke dag. Omdat elk persoon uniek is, verlangt ieder persoon een hoofdkussen en een dekbed op maat.Silvana doet er daarom alles aan om haar hoofdkussens en dekbedden nog beter aan te laten sluiten bij deze individuele wensen.

Contact opnemen

 • Silvana kussenkiezer

  Bent u nog niet helemaal zeker welk Silvana hoofdkussen het beste bij u past? Doe dan de kussentest op Silvana.nl. Zo weet u precies welk hoofdkussen het beste bij u past.

  Doe de test
 • De beste nachtrust

  Daar zijn deskundigen en miljoenen tevreden gebruikers het allemaal over eens. En als je er eenmaal aan verknocht bent wil je niet meer zonder. En zo vergaat het inmiddels ook al meer dan 30 jaar met menig slaper op Silvana Support.

 • Silvana Schoudercontour!

  Een neksteun wordt soms ervaren als een ongemakkelijk gedeelte van het zo comfortabele hoofdkussen, alsof je in de goede slaaphouding gedwongen wordt. En dat vindt niet iedereen prettig. Met de schoudercontour in de neksteun van Silvana Support is dat voorbij.


 • Wat doet Silvana Support?

  De jukvormige contour volgt het hoofd en de nek soepel, maar ondersteunt nog steeds zodanig dat de wervelkolom recht ligt, of je nu op je rug of op je zij slaapt. Bovendien slaap je nog comfortabeler en laat het contour extra ruimte bij de kin vrij, waardoor je nog vrijer kan ademen en je nog uitgeruster wakker wordt.


Bekijk sfeerfoto's in onze inspiratieapp of plan meteen een afspraak met TMC Wonen

In onze inspiratiemodule kunt u aan de hand van mooie sfeerbeelden inspiratie opdoen van deze collectie..

Wilt u liever direct een afspraak inplannen? Klik dan op onderstaand knop "Contact opnemen".