TMC Wonen is Quick-Step specialist voor de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom


Plan afspraak

De ontwerpteams van Quick-Step volgen steeds de nieuwste trends op het gebied van mode, architectuur en design om ervoor te zorgen dat je de keuze hebt uit een uitgebreid aanbod van vloerdessins die zowel visueel prachtig als technologisch geavanceerd zijn. Zo ben je met een Quick-Step laminaatvloer vandaag en in de toekomst verzekerd van het perfecte interieur.

Plan afspraak

 • Een leven lang plezier

  Dankzij de superieure HDF-kern en de
  Scratch Guard toplaag zijn Quick-Step
  laminaatvloeren duurzaam en opgewassen tegen de slijtage die het leven van alledag met zich meebrengt, zoals schuivend meubilair, vallende voorwerpen, hoge hakken, etc. Quick-Step geeft je daarom met plezier tot 25 jaar garantie op je vloer.

 • Gemakkelijke plaatsing

  Een Quick-Step vloer installeren is een fluitje van een cent dankzij het gepatenteerde, wereldberoemde Uniclic® kliksysteem. Dit systeem is zeer gebruiksvriendelijk, maakt snelle installatie mogelijk en is bovendien steviger dan andere kliksystemen. Een Quick-Step vloer is eenvoudig te leggen, zelfs in de krapste hoekjes van je kamer.

 • Een hart voor de natuur

  Bij Quick-Step zijn we ons ervan bewust dat de wereld waarin je wilt wonen niet alleen maar bestaat uit stijlvolle interieurs. Het is evengoed een wereld die respect uitstraalt voor onze natuurlijke omgeving.

 • Nieuw! Impressive Ultra

  Quick-Step kondigt met trots Impressive Ultra aan: een volledig nieuwe generatie laminaatvloeren. Vloeren met de meest natuurlijke look & feel ooit.


  Bekijk de collectie

Bekijk sfeerfoto's in onze inspiratieapp of plan meteen een afspraak met TMC Wonen

In onze inspiratiemodule kunt u aan de hand van mooie sfeerbeelden inspiratie opdoen van deze collectie..

Wilt u liever direct een afspraak inplannen? Klik dan op onderstaand knop "Contact opnemen".