TMC Woonwinkels is dé Olàv Home specialist voor de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

Plan afspraak

Olàv Home Collectie brengt de landelijke sfeer bij u in huis. De combinatie van hoogwaardige materialen en het hedendaagse comfort creëren de authentieke en exclusieve landelijke uitstraling van de Olàv Home Collectie. Onze eigen Olàv-designers ontwerpen de collectie. De Olàv collectie wordt dus geheel in eigen beheer ontwikkeld en vervaardigd. Dit waarborgt onze exclusiviteit in uw woonkamer.Plan afspraak

Digitale folder Olav Home

Klik op onderstaande link om de digitale folder van Olav Home te bekijken. Hierin kunt de al een goede indruk krijgen van de sfeer en mogelijkheden van de exclusieve en sfeervolle collectie meubelen.

Banken van Olav Home

De Olàv Home collectie biedt u een zeer uitgebreid assortiment banken. De kenmerkende landelijke stijl met warme uitstraling vindt u terug in de verschillende modellen die wij u aanbieden.

Tafels van Olav Home

De tafel, een plek om samen te komen. Het gezin, vrienden, familie, schuif maar aan! Op elk moment van de dag, om de dag te starten of af te sluiten. Alleen of met zijn allen. Lachen, luisteren, praten, het gebeurt allemaal aan tafel. Kortom, een heerlijke plek in huis.

Bekijk de sfeerfoto's in onze inspiratieapp. of maak direct een afspraak.

In onze inspiratiemodule kunt u aan de hand van mooie sfeerbeelden inspiratie opdoen van de Olav Home collectie..

Wilt u liever direct een afspraak inplannen? Klik dan op onderstaand knop "Contact opnemen".