TMC Wonen is Louis de Poortere specialist voor de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom


Plan afspraak

De Louis De Poortere filosofie is gebaseerd op een simpel concept: we willen meer dan alleen maar een fabrikant van tapijten zijn.

Omdat steeds meer mensen op zoek zijn naar schoonheid, elegantie, comfort en waarde voor hun huizen, hebben onze ontwerpers en technici hele collecties die modern en toegankelijk zijn gemaakt, ontworpen om u optimaal te bedienen.

Bij Louis De Poortere vindt u tapijten, traplopers en karpetten, die je vrij kan mixen en matchen om uw woning te decoreren en de "home sweet home" ervaring te bewerkstelligen.

Onze passie is om u dit plezier te bieden!

Plan afspraak

 • Vloerkleden

  Louis De Poortere is de trendsetter in plat geweven vloerkleden. De Vintage collectie en haar trendy patchworks kent een wereldwijd succes. Ontdek bij TMC Woonwinkels de rest van onze prachtige collecties.

 • Traplopers

  Onze stijlvolle traplopers zijn beschikbaar in verschillende breedtes en designs. Van klassiek tot modern, voor ieder wat wils. Natuurlijk geschoren wol geweven op een duurzame manier zorgt ervoor dat u jarenlang plezier zult hebben met uw Louis De Poortere traploper.

 • Kamerbreed

  Louis De Poortere is de kamerbreed specialist sinds 1929. We maken gebruik van 100 % natuurlijk geschoren wol om tot een duurzaam en karaktervol product te komen.

 • Tailor Made

  Bij ons kan u terecht voor een tapijt op maat of zelfs een eigen productie vanaf kleine hoeveelheden. Ons design team helpt u graag uw eigen tapijt ontwerpen.


Bekijk sfeerfoto's in onze inspiratieapp of plan meteen een afspraak met TMC Wonen

In onze inspiratiemodule kunt u aan de hand van mooie sfeerbeelden inspiratie opdoen van deze collectie..

Wilt u liever direct een afspraak inplannen? Klik dan op onderstaand knop "Contact opnemen".