TMC Woonwinkels is dé La Aurelia specialist voor de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

Plan afspraak

Dutch Dreams, een verbeeldende behangcollectie van La Aurelia, met aantrekkelijke Hollandse dessins in de sfeer van de Oude Meesters. Met deze collectie biedt La Aurelia u een beleving van grandeur. Een unieke, speelse combinatie tussen kunst & behang. Dutch Dreams geeft een bijzondere warme touch aan uw interieur, waar u dagelijks bij kunt wegdromen. TMC Woonwinkels is de erkende interieurspecialist voor LA AURELIA voor de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom.


Bekijk de bedrijfsfilm van La Aurelia:


Plan afspraak

 • Lancering Dutch Dreams

  Behangcollectie 'Dutch Dreams' by La Aurelia is in oktober 2015 gelanceerd op de VT Wonen en Design Beurs in de RAI in Amsterdam. De reacties waren overweldigend enthousiast. En de collectie werd ontvangen als vernieuwend en van hogekwaliteit.

 • Jong Designlabel

  Jong designlabel La Aurelia is bekend om haar fotografische, inspirerende en rijke voorstellingen. In januari 2016 heeft La Aurelia de Landelijke Creativiteit Award gewonnen. La Aurelia maakt behangcollecties voor retail, voor projectinrichting en levert ook maatwerk.

 • Vliesbehang

  De collectie Dutch Dreams is gemaakt van zware kwaliteit vliesbehang, klasse A, dubbellaags, non-woven. Deze is kleurecht, in hoge resolutie en afneembaar met een zachte doek. Het behang is gemakkelijk te bevestigen, u heeft geen behangtafel nodig.

 • Murals & Extensions

  Collectie 'Dutch Dreams' bestaat uit muurvoorstellingen (Murals) en bijpassende rollen wallpapers (Extensions). De Extensions geven een verbreding aan de voorstelling, voor net dat beetje extra. Uiteraard zijn Murals en Extensions ook los van elkaar te gebruiken.


Bekijk de sfeerfoto's in onze inspiratieapp. of maak direct een afspraak.

In onze inspiratiemodule kunt u aan de hand van mooie sfeerbeelden inspiratie opdoen van de La Aurelia collectie..

Wilt u liever direct een afspraak inplannen? Klik dan op onderstaand knop "Contact opnemen".