TMC Woonwinkels is dé Kuperus specialist voor de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

Plan afspraak

Handgemaakte bedden sinds 1905

In 1905 startte Sjoerd Kuperus met de productie van matrassen en stalen ledikanten in Almelo. Zijn zoons Gerrit en Hidde hielpen hem daarbij. Kuperus heeft zich voortdurend ontwikkeld en is nog steeds gevestigd in Almelo. In een modern bedrijfspand waar nog steeds gewerkt wordt met dezelfde passie als waarmee Sjoerd Kuperus zijn beddenmakerij tot bloei bracht.

Nederlands fabrikaat

De door Kuperus vervaardigde boxsprings, matrassen en stalen bedden worden nog ouderwets eerlijk in Nederland met de hand gemaakt. Order na order volgens de specificatie van de klant. Vrijwel elk bed is uniek. Dat kan eigenlijk alleen in Nederland. En omdat het handgemaakt is.

Plan afspraak

Ruimtebesparende bedden

Of u nu groot of klein woont, Kuperus heeft voor iedereen déruimte­besparende slaapoplossing. De bedden zijn verkrijgbaar als een ­éénpersoonsinklapbaar bed en een duobed met onderschuifbed. Beide stalen modellen zijnvakkundig ­gefabriceerd en van een ­oerdegelijk ­Hollands fabrikaat dat eenleven lang ­meegaat… en dat voor een echte ­Hollandse prijs. De modellen kunnengeleverd worden in 16 kleuren zodat het in elk interieurpast

Spiraalbodems en ledikanten

De dwarsgespannen spiraal vormt het hart van deze bedbodem.Kuperus werkt ­uitsluitend met hoogwaardig staal met een hogere treksterkte.Het spiraalnet heeft een hoge dichtheid. Alleen Kuperus is in staat hetspiraalnet onder zeer grote spanning in de bedbodem aan te brengen. Kuilvormingis ­hierdoor uitgesloten en de Kuperus spiraal is daarmee bij uitstek geschiktvoor een hoge belasting. Het spreekt voor zich dat de spiraalbodem optimaalventileert waardoor de ventilatie eigenschappen van uw matras volledig tot hunrecht kunnen komen.

Uw slaapcomfort is belangrijk

Slaapcomfort is een subjectief begrip. Wat voor de één uitermate comfortabel is, gaat voor de ander absoluut niet op. Echter, uw comfortabel gevoel is wel voor een groot deel afhankelijk van hoe u slaapt. Daarom krijgt iedereen bij het Beddenspecialist.nl een persoonlijk advies.

Bekijk de sfeerfoto's in onze inspiratieapp. of maak direct een afspraak.

In onze inspiratiemodule kunt u aan de hand van mooie sfeerbeelden inspiratie opdoen van de Kuperus collectie..

Wilt u liever direct een afspraak inplannen? Klik dan op onderstaand knop "Contact opnemen".