TMC Wonen is specialist voor de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom


Plan afspraak

Meubelfabriek Henk van den Broek is een familiebedrijf dat sinds 1984 actief is in de meubelhandel en gespecialiseerd in het produceren van massief eiken slaapkamers. Met een hedendaagse visie, op een ambachtelijke en eerlijke manier, maken wij van een mooi stuk massief eiken een echt kwaliteitsproduct. Kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid achten wij als onze belangrijkste waarden..

Plan afspraak

 • Ambachtelijk

  Onze gehele collectie wordt nog altijd op een ambachtelijke manier in Nederland geproduceerd. Om kwaliteit te kunnen garanderen werken we dan ook alleen met vakkundig opgeleide mensen die een passie voor hout hebben.

 • Massief eiken

  Vanaf onze start in 1984 werken wij met massief Europees eikenhout. Dit prachtig natuurproduct staat garand voor degelijkheid. Als u een product van Meubelfabriek Henk van den Broek koopt, bent u verzekerd van tientallen jaren zorgeloos genieten van meubels.

 • Vele kleuren

  U heeft bij ons de keuze uit maar liefst 12 kleuren. Deze lopen uit één van de traditionele kleuren zoals blank, kersen of E50, maar natuurlijk hebben we ook trendy beits en olie kleuren

 • Uitgebreide collectie

  Wij hanteren een uitgebreid programma slaapkamer meubelen. Onze modellen lopen uiteen van klassiek tot de nieuwste trends. We zien het ook als een leuke uitdaging om steeds weer nieuwe elementen toe te voegen aan onze collectie en deze zo up-to-date houden.


Bekijk sfeerfoto's in onze inspiratieapp of plan meteen een afspraak met TMC Wonen

In onze inspiratiemodule kunt u aan de hand van mooie sfeerbeelden inspiratie opdoen van deze collectie..

Wilt u liever direct een afspraak inplannen? Klik dan op onderstaand knop "Contact opnemen".