Interieuradvies in5 stappen

Bent u toe aan een ander interieur, op zoek naar nieuwe binnenzonwering of overweegt u een nieuwe vloer? Dan is het fijn als een gediplomeerde stylist met u meedenkt. Zij weten als geen ander of een kleur op de muur in uw woonkamer een goed idee is of wat uw slaapkamer nodig heeft om ruimtelijker te ogen. Mede dankzij de komst van internet is het aanbod aan producten zo groot, dat wij goed begrijpen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Bij ons krijgt u één uur lang vrijblijvend en gratis advies van onze deskundige stylisten. Het interieuradvies vindt plaats in de winkel of bij u thuis, zodat de stylist uw thuissituatie meteen kan bekijken. Wat kunt u verwachten van een interieuradvies? Dat leest u hieronder.

Stap 1

We kunnen met u afspreken in de winkel of bij u thuis, net wat u prettiger vindt. Soms is het voor de stylisten prettig om de thuissituatie meteen te zien. Ze kunnen dan onder meer kijken hoe licht de woning is en of er rekening gehouden moet worden met privacy. In eerste instantie gaat u met de stylist op zoek naar uw persoonlijke woonstijl en worden uw woonwensen onder de loep genomen. Wat vindt u mooi? Gaat u voor hoogwaardige kunststof of liever voor hout? Valt u altijd voor wit of heeft een kleurrijk interieur uw voorkeur? Onze moodboard-app (link) maakt het kiezen voor een woonstijl nog gemakkelijker. In de app kunt u sfeerfoto’s van onze merken opslaan, maar ook foto's van uw eigen computer uploaden. U kunt voor elk ruimte in huis een moodboard maken en deze meenemen naar het interieuradvies. Samen met de stylist worden producten, materialen en kleuren op elkaar afgestemd passend bij uw woonstijl en wensen. De stylist weet ook alles van isolatie van geluid, kou en warmte, het effect van daglicht en zon en technische aspecten en kan u als geen ander adviseren op dit gebied. Een goede voorbereiding is tenslotte het halve werk en daar heeft u nog jaren plezier van.


Rice behang voor Eijffinger en behang 359123 van Rice voor Eijffinger

Stap 2

Als de stylist weet wat uw wensen zijn en een goed beeld heeft van wat u zoekt, kan er een vervolgstap worden gezet. We hebben de beschikking over meerdere tools en services, waarmee we u goed kunnen helpen. Door het maken van een schets en het selecteren van stalen, kunnen we de verschillende mogelijkheden concreet maken. Uit ervaring weten we dat veel mensen het lastig vinden om aan de hand van een productstaal een voorstelling te maken van hoe de vloer, gordijn, behang of de binnenzonwering eruit komt te zien. Daarom hebben wij een handige inspiratie-app ontwikkeld. Superhandig om ideeën op te doen en een goed beeld te krijgen van wat u uiteindelijk voor ogen heeft.

Stap 3

Als de stylist alle mogelijkheden heeft gepresenteerd, komen we tot een uiteindelijk advies. Dan wordt ook een offerte gemaakt, zodat u een goed beeld krijgt van de kosten. Een interieurplan maken is één, maar alles binnen budget laten vallen, is ook een must voor een tevreden klant. We toetsen uw wensenlijstje nog een keer aan de hand van de producteigenschappen. Ook nemen we in deze stap alle mogelijkheden wat betreft afwerking, installatie en montage mee en bespreken we de overige services die we u kunnen bieden. Zo bieden we de mogelijkheid om uw woning te laten uitruimen en kunnen we uw meubilair tijdelijk opslaan indien nodig. Handig toch?

Stap 4

De stylist neemt u alle risico en zorgen uit handen. We gaan voor 100% maatwerk en zijn pas tevreden als u dat bent. Daarom komen we, voordat we de artikelen op maat gaan bestellen, de desbetreffende ruimte(s) tot in detail opmeten in uw woning. We nemen nog een keer uw order door om vervelende verrassingen achteraf te voorkomen. Als alle artikelen bij ons binnen zijn, maken we een afspraak om alles door onze vakkundige stoffeerders te laten installeren of monteren. Wij regelen alles tot in de puntjes, zodat u er geen werk aan heeft.

Stap 5

Bij eenvoudige installatie- en montagewerkzaamheden zal onze stoffeerder zelf een eindcontrole met u doorlopen. Alles moet immers perfect zijn en blijven. De stylist neemt een paar weken na plaatsing contact met u op om te horen of alles naar wens is en of u nog hulp nodig heeft. Uiteraard kunt u altijd bij ons terecht voor vragen over het product, het onderhoud of vervangende onderdelen.

Bent u toe aan verandering in uw interieur?

De gediplomeerde stylisten van TMC Wonenstaan voor u klaar om uw wensen te bespreken. Maak een afspraak online of in de winkel voor een vrijblijvend en gratis interieuradvies van één uur. De stylist neemt contact met u op voor het maken van een afspraak. Wij zijn dé specialist op het gebied van vloeren en wand- en raambekleding. We helpen bij het maken van de juiste keuzes, bieden 100% maatwerk zodat u echt krijgt wat u wilt en een zorgeloze service. U vindt bij ons alle bekende A-merken en een prachtig en scherp geprijsd huismerk, genaamd NL Label. Loop eens binnen in de winkel en laat u inspireren!