TMC Wonen is de banken specialist

Bent u op zoek naar een nieuwe bank? We kunnen deze leveren in elke gewenste woonstijl en voor ieders budget. Of u nu een voordelige bank zoekt die u direct kunt meenemen of een volledig op maat gemaakte hoekbank in de bekleding van uw keuze, we hebb...
Lees meer
Afmeting

Afmeting

Meet thuis nauwkeurig de ruimte en de muren waar u de nieuwe bank wilt plaatsen. In de showroom lijken de banken altijd kleiner te zijn dan in werkelijkheid. Ook is het nuttig om de evt. nieuwe bank te visualiseren in de ruimte door bijv. tape of tijdschriften te gebruiken.

Gebruik

Gebruik

Geef in de winkel goed aan hoe uw gezinssituatie is en/of u huisdieren hebt. In verband met vlekken is het belangrijk om te kiezen voor de juiste bekleding. Daarnaast kunnen onze medewerkers u uitgebreid informeren over de mogelijkheden met betrekking tot extra garantie.

Kleuren

Kleuren

Een bank is erg bepalend in het interieur vanwege de afmeting en de centrale positie. Vaak is het verstandiger om te kiezen voor een meer neutrale kleur en de accenten te leggen met bijvoorbeeld leuke kussens of andere accessoires. Zodoende je ook veel gemakkelijker wisselen in stijl en kleur.

Klik om de afbeelding te vergroten

De beste collectie banken in de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom vind je bij TMC Wonen.

Graag adviseren de gediplomeerde banken specialisten van TMC Wonen jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. 
Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik ben op zoek naar een nieuwe bank
Vereist

Bij het verzenden van dit formulier ga ja akkoord met ons privacybeleid

Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)