Zo realiseer jij jouw droominterieur!

Ontdek de mooiste wooncollecties van dit moment, alles om je huis nóg stijlvoller te maken! Met ons uitgebreide assortiment weten wij kleuren, materialen en meubelen perfect te combineren. Passend bij jouw unieke woonsmaak! Samen maken we jouw woondromen tot een echt thuis. Kom langs voor een interieuradvies en laat je compleet ontzorgen door ons vakmanschap. 

Inspiratie wooncollectie

Ontdek onze woon collectie

Ontdek onze woon collectie

Ontdek de mooiste wooncollecties, alles om je huis nóg stijlvoller te maken! Samen maken we jouw woondromen waar.

Al je favoriete wonen merken

Meer weten over onze wooncollectie?

Laat je professioneel adviseren!

Tijd voor een nieuw interieur? Alles tegelijk aanpakken is vaak een grote stap, maar met kleine aanpassingen kan je al een groot resultaat behalen. Kom naar TMC Wonen en laat je inspireren op het gebied van meubelen, accessoires, kleuren en meer. Onze vakkundige experts staan voor je klaar om, naar aanleiding van jouw wensen, jouw interieur in te richten op basis van de nieuwste trends!

Inspiratie

Ontdek de eindeloze mogelijkheden bij TMC Wonen

We inspireren je graag met tips en trends. Door middel van blogs, vlogs en magazines, maar ook door je binnen te laten kijken bij klanten waar we hun thuis creëerden. Zij vertellen je alles de manier waarop wij tot hun persoonlijke stijl zijn gekomen. Ontdek de eindeloze mogelijkheden.