TMC Wonen is dé tafel specialist voor de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom.


Kom langs in onze showroom
Elke vorm van tafel die u ook maar zoekt kunnen we leveren. Indien uw afmeting en/of stijl van tafel er niet standaard bij zit, dan maken wij het voor u op maat. Bent u op zoek naar een leuk bijzettafeltje of eerder een robuuste eettafel, we hebben het voor u in diverse woonstijlen en prijsklassen.Wij helpen u graag persoonlijk bij het vinden van uw tafel.
Kom langs in onze showroom

De vorm

Tafels zijn verkrijgbaar in diverse vormen met elk zijn voor –en nadelen. Kiest u voor een vierkante of rechthoekige tafel dan is dit in geval van ruimtebesparing optimaal en je kunt deze bijvoorbeeld tegen een muur plaatsen. Een ronde of ovale tafel is qua gezelligheid weer een pluspunt, omdat je dichter bij elkaar zit.

De afmeting

Let goed op de hoogte van de nieuwe tafel. Het is belangrijk om de tafel goed af te stemmen op de nieuwe eetkamerstoelen. Let ook goed op of er een rand onder de tafel aanwezig is, hier moeten de stoelen onder passen. Zorg ervoor dat er achter de stoelen minimaal 1 meter ruimte aanwezig is om te kunnen schuiven.

Het materiaal

De keuze van het materiaal is zowel qua gebruik, onderhoud als uitstraling van groot belang. Kiest u voor een natuurlijk materiaal of bijvoorbeeld liever glas of RVS? Belangrijk is dat de tafelbij de rest van het interieur past. Wat u ook zoekt, bij ons vindt u een uitgebreid assortiment.

Daarom werkt TMC Wonen graag met de betere merken