Pullman boxspring bedsysteem in de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

Met de term boxspring wordt tegenwoordig feitelijk een compleet bedsysteem bedoeld. TMC Wonen is de Pullman boxspring bedsysteem specialist voor de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. Oorspronkelijk vormde de boxspring alleen de bedbodem van een bedsysteem. Een boxspring-combi...
Lees meer
Boxsprings

Boxsprings

Pullman boxsprings

Een Pullman boxspring is een gestoffeerde en verende matrasdrager, voorzien van een pocketveringinterieur voor de vaste en verstelbare boxsprings. Beide interieurs veren over het totale bedoppervlak mee (dus ook de zijkanten). Het ambachtelijke handwerk en de beste kwaliteit materialen zorgen ervoor dat een Pullman boxspring garant staat voor jarenlang aangenaam slaapcomfort. Op alle Pullman boxsprings geldt een garantie van 25 jaar tegen frame- en veerbreuk. Er zijn 3 boxspringcollecties: Goldline, Silverline en All Inclusive.

Matrassen

Matrassen

Pullman matrassen

Lekker liggen en uitgerust wakker worden. Dat zijn op het eerste gezicht de primaire vereisten voor een matras. Maar de één wil liever wegzinken in een wolk van dons terwijl de ander lekkerder ligt op een stevigere of hardere matras. De zoektocht van al die verschillende mensen naar hun optimale slaapcomfort is voor Pullman het uitgangspunt bij het ontwikkelen van een grote diversiteit aan matrassen. Hoe het nog beter kan, daar liggen wij nou wakker van! Er zijn 2 matrassencollecties, de Goldline en de Silverline.

Comfort

Comfort

Pullman comforttoppers

De Comfort Topper is een extra comfortlaag die u op uw matras plaatst, zorgvuldig opgebouwd uit uitsluitend de beste materialen. De Comfort Topper geeft uw bed een exceptionele luxe en zachtheid, die voelt alsof uw matras u omhelst. Bijzonder zacht, maar ook verfrissend, want iedere Comfort Topper is standaard uitgerust met de innovatieve Sensity technologie, die uw bed schoon en fris houdt. Verwen uzelf en laat u omhelzen door comfort.

Accessoires

Accessoires

Pullman accessoires

Pullman heeft een uitgebreid assortiment aan accessoires. Zo kunt u uw boxspring aankleden met een hocker, nachtkastje, voetenbank en diverse poten.

Veel variatie

Veel variatie

Ongekend veel variatie in kleuren en materialen

 

Klik om de afbeelding te vergroten

De beste collectie bedsystemen in de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom vind je bij TMC Wonen

Graag adviseren de gediplomeerde verlichting specialisten van TMC Wonen jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik ben op zoek naar een nieuwe boxspring
Vereist

Bij het verzenden van dit formulier ga ja akkoord met ons privacybeleid

Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)