TMC Wonen is dé eetkamer specialist voor de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom.


Gratis advies over eetkamerstoelen bij u thuis
Bent u op zoek naar de geschikte stoel voor bij de eettafel of zoekt een compleet nieuwe eethoek? Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben een voordelig assortiment in onze formule Budget Home Store te Goes direct uit voorraad. Zoekt u meer iets op maat? Ook hierin kunnen wij voorzien, we helpen u graag verder door een persoonlijk advies.


Gratis advies over eetkamerstoelen bij u thuis

De uitvoering

Eetkamerstoelen zijn er in zeer veel uitvoeringen. Wilt u graag een stoel met of zonder armleuningen? Een hoge of een lage rugleuning? Dit zijn zo maar enkele vragen die door u beantwoord moeten worden om de gewenste uitvoering voor u te vinden.

Het gebruik

Uw gezinssituatie en uw voorkeur speelt een belangrijke rol bij het kiezen van de nieuwe eetkamerstoelen. Zo is het onderhoud een belangrijke factor indien er nog kleine kinderen aanwezig zijn. Bent u meer op zoek naar een stoel waarin u nog eens lekker in kunt natafelen dan is het comfort de belangrijkste factor.

De afmetingen

Let bij het kopen van uw nieuwe eetkamerstoelen goed op de zithoogte en de totale hoogte met evt. armleuningen. De standaard zithoogte is gemiddeld 45cm, maar indien je korter of juist langer bent dan het gemiddelde is het belangrijk om de zithoogte hier op aan te passen. Uiteraard moet de stoel ook goed onder de tafel passen.

Daarom werkt TMC Wonen graag met de betere merken