Acties van TMC Wonen

TMC Woonwinkels heeft altijd verschillende maandacties. Bekijk de acties hieronder. Klik op de afbeelding voor meer informatie. Wil je altijd op de hoogte blijven? Schrijf je dan onderaan de pagina in voor de nieuwsbrief.

Actie: geldig tot 30-09-2018

Artelux, Eijffinger of Kobe gordijnen 5e meter kado!

Gordijnen geven je extra privacy! Daarnaast geven gordijnen extra sfeer en zorgen ze voor goede isolatie van je huis of kamer. We geven de hele maand de 5e meter kado van onze drie topmerken! Zo kun je altijd kiezen wat het beste past bij jouw smaak! Ideaal als je grote ramen hebt.

bekijk de actie

Actie: geldig tot 30-09-2018

10% korting op een vloerkleed op maat!

Met een vloerkleed op maat kies je voor de beste oplossing voor jouw interieur. Een vloerkleed op maat is niet alleen perfect dankzij de afmetingen, het helpt ook om de akoestiek in huis te verbeteren! Je kunt kiezen voor verschillende randafwerkingen van een simpele bies tot een opvallende leren band. Daarnaast kunnen alle vloerkleden gevoerd worden met ondertapijt, waardoor ze nog comfortabeler worden. Kom langs bij ons in de winkel en bekijk de mogelijkheden!

bekijk de actie

Actie: geldig tot 30-09-2018

4e NL Label jaloezie kado

Haal extra privacy in huis met de NL Label houten of aluminium jaloezieën en ontvang deze maand elk 4e product kado! Je krijgt van ons de hele maand het voordeligste product kado, zo weet je zeker dat je ultiem kunt genieten in huis!

bekijk de actie

Actie: geldig tot 30-09-2018

NL Label Laminaat All-in gelegd €37,50 m2

Tijdens de Doe 't niet zelf weken krijg je NL Label laminaat voor €37,50 m² All-in gelegd. Dat maakt een nieuwe vloer wel erg voordelig. Jouw Binnenhuisadviseur neemt je graag het werk uit handen. Terwijl jij achterover leunt wordt je nieuwe vloer vakkundig gelegd door onze vakmannen. Je hoeft 'm alleen zelf uit te kiezen, maar ook daarbij helpen we je graag!

bekijk de actie