Acties van TMC Wonen

TMC Woonwinkels heeft altijd verschillende maandacties. Bekijk de acties hieronder. Klik op de afbeelding voor meer informatie. Wil je altijd op de hoogte blijven? Schrijf je dan onderaan de pagina in voor de nieuwsbrief.

Actie: geldig tot 30-11-2018

NL Label PVC visgraat Reine en Horten 15% korting

Tijdens de actieweken krijg je 15% korting op NL Label PVC visgraat Reine en Horten! Met deze prachtige PVC vloer, die zowel in een stoer als klassiek interieur past, geef je jouw woning een nieuwe look. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom langs in de winkel of maak een afspraak.

bekijk de actie

Actie: geldig tot 30-11-2018

NL Label rolgordijnen 4e kado

Exclusief bij TMC Wonen! Koop deze maand rolgordijnen van NL Label en krijg elk 4e product kado! NL Label rolgordijnen zijn modieus en functioneel tegelijk. Naast de keuze uit verschillende stoffen en dessins zijn de rolgordijnen leverbaar met diverse innovatieve bedieningen én worden de rolgordijnen altijd voor jou op maat gemaakt zodat ze precies in jouw interieur passen. Kom snel alle nieuwe dessins bekijken bij TMC Wonen.

bekijk de actie

Actie: geldig tot 30-11-2018

NL Label multishades 4e kado

Exclusief bij TMC Wonen! Koop deze maand multishades van NL Label en krijg elk 4e product kado! NL Label multishades zijn modieus en functioneel tegelijk. Naast de keuze uit verschillende stoffen en dessins zijn de multishades leverbaar met diverse innovatieve bedieningen én worden de multishades altijd voor jou op maat gemaakt zodat ze precies in jouw interieur passen. Kom snel alle nieuwe dessins bekijken bij TMC Wonen.

bekijk de actie

Actie: geldig tot 30-11-2018

4e meter NL Label tapijt kado

Tapijt in huis kent vele voordelen. Het voelt zacht en comfortabel aan, helpt de akoestiek in huis verbeteren en is veilig en zeer slijtvast. Ben je toe aan een nieuw tapijt in huis? Dan is dit de kans om het niet alleen mooi, maar ook nog extra voordelig te realiseren! Je krijgt nu bij [[winkelnaam]] elke 4e meter NL Label tapijt kado.

bekijk de actie